Maak het beeldend

Content

Online een goed verhaal vertellen is goud waard.

Bedrijfsvideo, aftermovie of fotografie? Boost maakt het

Boost heeft een uitgebreid netwerk van professionals in video, beeld, geluid en tekst, waardoor we altijd sterke content leveren. Fotografie, video en berichten die aansluiten bij wat jij wilt communiceren en die bij jouw doelgroep blijven hangen. Content die zorgt voor interactie en betrokkenheid. Met onze wekelijkse of maandelijkse rapportages weet je precies wat er speelt en wat we bereikt hebben. Op basis van deze rapportages kunnen we je ook een uitstekend advies geven voor het eventueel bijsturen van de campagne. We zien precies wat werkt en wat nog bijsturing nodig heeft. Bereik je doelen met Boost!

Bereik je doelen

Of het nu gaat om video, foto’s of tekst, de kwaliteit van de digitale content is cruciaal voor het succes van jouw online campagne. Zorg daarom altijd voor content die opvalt, boeit en je doelgroep raakt. Met bijvoorbeeld een goede bedrijfsvideo vertel je het verhaal van jouw bedrijf. Met een aftermovie laat je zien hoe gaaf jullie evenement is geweest. Laat van je horen en laat zien wat je doet zodat jouw doelgroep je leert kennen. Met pakkende product- of bedrijfsfotografie een toffe aftermovie van jouw event en pakkende bedrijfsvideo's creëert Boost Breda jouw online verhaal. Deel voortaan productfoto's, bedrijfsvideo’s en teksten die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf en je doelgroep. Content waar je op kunt bouwen en die geschikt is voor al je online marketing en social media kanalen. Wij leveren de juiste content voor jouw marketing strategie en denken zelfs graag mee over een ijzersterke campagne.

Fotografie

Nog altijd in de weer met stockfoto's voor je nieuwsbrief of social media berichten? Kies voor unieke foto's op locatie of in onze studio die wél jouw verhaal versterken en passen bij jouw product of dienst.

Video

Vertel je verhaal met een toffe bedrijfsvideo, vind nieuwe medewerkers met een recruitmentvideo of ga voor een aftermovie van jouw evenement. Boost denkt graag met je mee hoe video kan helpen bij het versterken van jouw verhaal.

Animatie

Omdat mensen minder lezen en steeds meer video kijken, is een animatie een sterk middel om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep.

Aftermovies

Wij verzorgen de aftermovies van diverse evenementen

Webinars en presentaties

Wij verzorgen webinars en videopresentaties voor onze klanten.

Bedrijfsvideo’s

Wij maken bedrijfsvideo's voor online toepassingen.

Campagnevideo’s

Wij maken voor diverse afdelingen van de VVD door heel Nederland de online campagnevideo's.

Productfotografie

Voor de websites en social media kanalen van diverse klanten verzorgen wij de productfoto's

Eventfotografie

Voor diverse evenementen verzorgen wij de registratie in fotografie

Benieuwd naar meer werk van Boost? Bekijk onze foto's en video's

Dus wil jij?

  • meer tickets verkopen voor jouw event?
  • een succesvolle online strategie voor je verkiezingscampagne?
  • toffe foto’s of video’s voor jouw online kanalen?
  • vrijwilligers werven voor jouw organisatie?
  • jouw product onder de aandacht brengen bij je doelgroep?
  • content voor je webshop?

Of ben je nieuwsgierig wat de online mogelijkheden zijn om jouw doelen te behalen? Bel Boost Breda!