Bereik je doelgroep

Campagnes

Haal meer uit je online kanalen met de aanpak van Boost.

Online Marketing van A-Z, dát is Boost

Een sterke campagne begint met een goed verhaal. Wij helpen jouw verhaal te vertalen naar je relevante doelgroepen en bereiken deze via diverse online kanalen. Of het nu gaat om Facebook advertenties, Instagram shopping, YouTube of Google Ads, wij zorgen ervoor dat je niet langer met hagel schiet op deze platformen maar inzicht krijgt in je bezoekers en resultaten en deze kunt gebruiken richting de toekomst. Of je nu verkiezingen wilt winnen, meer bezoekers naar je evenement wilt trekken of de conversie in je (web)shop wilt verhogen, met de juiste content en strategie schieten wij altijd met scherp. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat het gericht inzetten van online marketing jou kan brengen.

Bereik je doelen

Boost heeft een uitgebreid netwerk van professionals in video, beeld, geluid en tekst, waardoor we altijd sterke content leveren. Fotografie, video en berichten die aansluiten bij wat jij wilt communiceren en die bij jouw doelgroep blijven hangen. Content die zorgt voor interactie en betrokkenheid. Met onze wekelijkse of maandelijkse rapportages weet je precies wat er speelt en wat we bereikt hebben. Op basis van deze rapportages kunnen we je ook een uitstekend advies geven voor het eventueel bijsturen van de campagne. We zien precies wat werkt en wat nog bijsturing nodig heeft. Bereik je doelen met Boost!

Strategie

Een winnende campagne begint bij een goede strategie. Wie is je doelgroep? Welke kanalen ga je gebruiken? Welk type content past bij jouw verhaal? Wanneer ben jij tevreden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te zorgen dat we het beste uit jouw campagne halen.

Uitvoering

De uitvoering van de campagne is bij Boost in goede handen. Of het nu gaat om Facebook advertenties, Instagram shopping, YouTube of Google Ads, wij zorgen ervoor dat je niet langer met hagel schiet op deze platformen maar inzicht krijgt in je bezoekers en resultaten en deze kunt gebruiken richting de toekomst.

Resultaat

Met onze wekelijkse of maandelijkse rapportages weet je precies wat er speelt en welk resultaat we bereikt hebben. Op basis van deze rapportages kunnen we je ook een uitstekend advies geven voor het eventueel bijsturen van de campagne. We zien precies wat werkt en wat nog bijsturing nodig heeft. Bereik je doelen met Boost!

SodaStream

Online campagne en activatie rondom de lancering van SodaStream in de regio Breda.

VVD Brabant

Online campagne provinciale statenverkiezingen 2019 voor de Brabantse VVD.

VNO-NCW West Brabant

Promotiecampagne evenement Participeren Loont in Kinepolis Breda.

VoorleesExpress Amsterdam

Wervingscampagne voor nieuwe voorlezers tijdens het tien-jarig bestaan van de VoorleesExpress Amsterdam.

VVD Breda

Voor VVD Breda mochten we de online campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 draaien.

Epic

Conversie optimalisatie van de webshop middels onder andere Google Ads en Google Shopping campagnes.

Dus wil jij?

  • meer tickets verkopen voor jouw event?
  • een succesvolle online strategie voor je verkiezingscampagne?
  • toffe foto’s of video’s voor jouw online kanalen?
  • vrijwilligers werven voor jouw organisatie?
  • jouw product onder de aandacht brengen bij je doelgroep?
  • content voor je webshop?

Of ben je nieuwsgierig wat de online mogelijkheden zijn om jouw doelen te behalen? Bel Boost Breda!